top of page

Sun, Oct 08

|

Budapest

Access Bars tanfolyam Dávid Brigittával

Mondj igent a létezésre!

Registration is closed
See other events
Access Bars tanfolyam Dávid Brigittával
Access Bars tanfolyam Dávid Brigittával

Time & Location

Oct 08, 2023, 10:30 AM GMT+2

Budapest, Koszta József utca, 1124, Budapest

About the event

Kedves Érdeklődő, 

Ha ezeket a sorokat olvasod, akkor bizonyára keresel valamit, ami kimozdít az állóvízből. Szeretnél több könnyedséget és örömöt az életedbe? Esetleg több pénzt is?

Tarts velem és fedezd fel, hogy minden, amiről azt gondoltad, hogy lehetséges, legyen szó boldog testről, örömteli üzletről, teremtő kapcsolatkoról vagy könnyed létezésről a mindennapokban, az számodra is elérhető.

Az ACCESS BARS lehetővé teszi, hogy a tudatosság minél hatásosabban járja át az életed, hogy megnyílj magadnak és a világnak egyaránt ès elhagyd a komfort zónàdat. Minél több mindent legyél képes befogadni anélkül, hogy beleragadnál az ítéleteid csapdájába. Mi lehetne annál jobb, mint ami éppen van? Gyere el, nézd meg, tapaszald meg, éld, létezd. Egy rövidke videò az Access Bars-ròl: https://youtu.be/X2HWH9fG_40 Magyar felirattal

A Bars az első képzése az Accessnek. BAR-oknak nevezzük azokat a pontokat, energia sávokat, amelyek körkörösen és hosszában helyezkednek el a fejünkön. A „Barokat futtatni” azt jelenti, hogy a fej 32 pontjának gyengéd érintésével elengedünk mindent, ami megakadályozza azt, hogy képesek legyünk befogadni. Ezek lehetnek korlátozó gondolatok, érzelmek, érzések, szorongások, fájdalmak, ítélkezések, előítéletek, hiedelmek, amelyeket az eddigi létezésünk során elraktároztunk.

Ez egy egész napos képzés, ahol megtanulsz Barst adni ès befogadni is. A nap folyamán 2 kezelést adsz és 2 kezelést kapsz.

A tanfolyam dìja az Access Consciousness által nemzetközileg meghatározott: 18 èv felett 108.000Ft Ismétlőknek 54.000Ft 18 éves korig 54.000Ft 15 év alatt INGYENES

Az ár magàba foglalja a képzés árát, a kézikönyvet, fejábrákat, tea, kv, sós és édes nasit a nap folyamán. Az 1 napos képzés elvégzése után az Access Consciousness-nél hivatalosan regisztrált okleveles Access Bars kezelővé válsz és kérhetsz a kezeléseidért pénzt is! Indíthatsz egy üzletet vagy hozzáadhatod a már meglévő szolgáltatásaidhoz.

Részvételi szándékodat a hello.dbrigitta@gmail.com email címre várom. Ezzel kapcsolatos kérdéseiddel is fordulj bátran hozzám!

Dàvid Brigitta Access Consciousness Minősített Facilitátor

Tickets

  • Access Bars tanfolyam

    HUF 108,000.00
    Sale ended

Total

HUF 0.00

Share this event

bottom of page