top of page
Brigitta
325A6263.jpg

​Te hiszel a csodákban? Semmi gond, én sem hittem. Aztán rájöttem, de inkább megtapasztaltam, mennyi minden van a hétköznapi „életen” túl.

Motoszkál benned az érzés, hogy kell legyen valami más azon kívül, hogy: reggel felkelsz, letekered a napi mókuskereket, este lefekszel, és másnap kezdődik megint ugyanaz...

Vagy, ha gyerekkorod óta úgy érzed, furcsa vagy, és soha nem illettél be sehova? Inkább beszélgettél állatokkal, virágokkal és bámultad a felhőket, hogy kitaláld mire hasonlítanak mintsem, hogy a többiekkel játsz?

Felnőttként próbálod mindenféle szerepbe – pl. munkakörbe, családi szerepekbe stb. - belepréselni magad, hogy „normálisnak” tűnj? Hogy megfelelj mások elvárásainak, ítéleteinek és mindig csak annak, ami nekik működik, ezzel teljes mértékben megfeletkezve magadról?

Egyre inkább azt érzed nem a saját életedet éled... Esetleg, még a tested is jelzi, hogy nem vagy a helyeden, szűnni nem akaró tünetek, fájdalom formájában. Akkor kérlek, többé ne tedd magad rosszá ezek miatt. Egyszerűen csak vedd fel velem a kapcsolatot. Nézzük meg, mi az ami a testednek és neked is működik.

 

Mi van, ha valójában nem vagy olyan elcseszett, mint gondolod, csak senki nem adott kézikönyvet az élethez, amikor megszülettél?

És mi van, ha mégis létezik a „kézikönyv”, szuperül működő eszközökkel, testkezelésekkel, amik annyira egyszerűek, gyorsak és pragmatikusak, hogy még hinned sem kell bennük? 

Várlak szeretettel! Foglalj időpontot:

hello.dbrigitta@gmail.com

 

Kukkants be ide, hogy egy kicsit jobban beleláss abba, amire invitállak:

MONDJ IGENT A LÉTEZÉSRE!

bottom of page